Futuroscope / Poitiers

Poitiers en het technologische pretpark Parc du Futuroscope zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Niet alleen is het futuristische pretpark aan de poorten van de stad Poitiers gelegen, een bezoek aan beide is een ontmoeting met het verleden en in Futuroscope is dat aan de hand van de nieuwste beeldtechnologieën.

In Poitiers is ’t het erfgoed van de stad dat de bezoekers weet te verleiden. Het draagt niet voor niets het label Ville d’Art et Histoire. Het is er ook aangenaam wandelen en genieten. Het park Futuroscope is anderzijds synoniem voor een reeks overweldigende ervaringen, die zowel groot als klein met een goed gevulde koffer vol herinneringen laat gaan. Beide bestemmingen vullen elkaar dan ook aan als bestemming voor een weekend of midweek met het gezin.

Of waarom niet een deugddoende vakantie van een of meerdere weken in de omgeving, waar de leuke, authentieke dorpjes in het aangename landschap dat soms wordt ingesneden door riviertjes, het ideale decor zijn voor een verblijf in een vakantiehuis of in chambres d’hôtes.

Een bezoek in deze streek is dan ook een ideale mix van cultuur, ontspanning en plezier zonder natuurlijk de heerlijke gastronomie over te slaan, die de verschillende adresjes te bieden hebben.

More about Futuroscope / Poitiers

Fotogalerij

Klik om te vergroten

Komende evenementen in Futuroscope / Poitiers

Online Boeken

Organiseer je verblijf

  • Waar te slapen
  • Waar te eten
  • Wat te zien en te doen

    Wat te zien

    Wat te doen

  • Evenementen
    Alle evenementen tonen