Camping in Poitou-Charentes

Camping

Kamperen is en blijft een prijsbewuste manier van reizen. Het biedt ook (en niet in het minst voor kinderen) een avontuurlijke en ontmoetingrijke vakantie.

Voeg daar nog eens een natuurrijke omgeving of de nabijheid van een uitgestrekt strand en een heerlijke zomerzon aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een thuiskomst met een koffer vol heerlijke herinneringen.

In de hele Poitou-Charentes zijn campings te vinden, van enkele tenten en een warm contact met een boer op een intieme camping à la ferme tot en met de volledig uitgeruste viersterrenaccommodatie met zwembadcomplex.

Het spreekt voor zich dat het merendeel van de campings te vinden is aan de kust in de Charente-Maritime en op de eilanden, maar ook het binnenland heeft wat te bieden voor kampeerliefhebbers.

Hier liggen de campings meestal in een aangename, groene omgeving. Niets zaliger toch dan te ontwaken met de eerste stralen zomerzon op het tentzeil of door de raampjes van de camper, het fluiten van de vogels en de eerste krekels die je met hun sjirpen er meteen aan herinneren dat je in het zuiden bent.

Als je het wat comfortabeler wilt, kun je trouwens ook een stacaravan (mobil-home) of chalet huren op een van de grotere campings.

En of er nu een watercomplex met glijbanen op het kampeerterrein is of een verkoelende rivier of vijver dicht bij de camping, met de vele uren zonneschijn van de regio is waterplezier gegarandeerde.

Onze camping aanbiedingen

 • Camping Palmyre Loisirs **** - Les Mathes De ideale plek voor een gezinsvakantie Het viersterren vakantiedorp Palmyre Loisirs ligt tussen de heerlijk [...] Meer Vanaf 266
 • Camping Sequoia Parc - Saint-Just-Luzac Een Atlantische vakantie met alle comfort Op een steenworp van het oesterdorp Marennes ligt het vakantiedorp Sequoia [...] Meer Vanaf 301
 • Camping Les Gros Joncs - Saint-Georges-d'Oléron Ontspannen op een eiland in de Oceaan Aan de westkust van Ile d’Oléron, dicht bij het strand van Les Sables Vign [...] Meer Vanaf 332

Campings

Camping foto's

Klik om te vergroten

Online Boeken

Organiseer je verblijf

 • Waar te slapen
 • Waar te eten
 • Wat te zien en te doen

  Wat te zien

  Wat te doen

 • Evenementen
  Alle evenementen tonen