Atlantische Kust

De Atlantische Kust in de Charente-Maritime is goed voor 400km kustlijn.

Heerlijke zandstranden, stoere rotsformaties die uit de zee oprijzen, riviermondingen omgeven door natuurgebieden en moerassen en natuurlijk de alom tegenwoordige oesterteelt … het is maar een kleine greep uit het gevarieerde aanbod van dit prachtige vakantiegebied op maar  950 km van Utrecht en 800 km van Brussel.

Of je nu op zoek bent naar dat heerlijke strand, een mooi natuurgebied waar je urenlang vogels kunt observeren of een stad waar je met het hele gezin een actieve vakantie kunt beleven, van de monding van de Gironde tot aan het moeras- en oestergebied rond Rochefort en het onvergetelijke eiland Ile d’Oléron vind je de gepaste accommodaties en activiteiten voor je vakantie onder de Franse zon.

De hele kust biedt comfortabele en gevarieerde accommodaties, waar je met zijn tweetjes of met het gezin warm wordt onthaald. Dit gebied aan de Atlantische Oceaan heeft een lange en rijke geschiedenis en werd met name ten tijde van Vauban en de oorlogen met Engeland helemaal getransformeerd tot een verdedigingsgordel.

De overblijfselen daarvan vind je overal terug en dat maakt een bezoek aan deze streek des te interessanter. Een bestemming voor een goed gevulde en relaxte vakantie.

More about Atlantische Kust

Fotogalerij

Klik om te vergroten

Komende evenementen in Atlantische Kust

Online Boeken

Organiseer je verblijf

  • Waar te slapen
  • Waar te eten
  • Wat te zien en te doen

    Wat te zien

    Wat te doen

  • Evenementen
    Alle evenementen tonen